vand Zepter Therapy ayr ionizare aer purificator

LEI980

Raportează o problemă
Se procesează solicitarea, așteaptă te rog...

Detalii anunț

Atenție doar predare în Gherla Jud Cluj .
Aparatul este aproape nou folosit una săptămâna .
THERAPY AIR® – FILTREAZĂ, PURIFICĂ ŞI ÎMBOGĂŢEŞTE AERUL PE CARE ÎL RESPIRAŢI
Controlaţi nivelul de praf, temperatura şi umiditatea din locuinţă sau de la birou, eliminând în acelaşi timp poluanţii din aer cu Zepter Therapy Air® iOn. Tehnologia noastră revoluţionară cu cinci filtre generează aproximativ 220.000 de ioni negativi pe cm3, ceea ce echivalează cu o cantitate de ioni care poate fi găsită în unele dintre cele mai sănătoase locuri de pe Pământ.

VĂ PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, un sfert din populaţia lumii respiră în prezent un aer nesigur. Un număr de 4,3 milioane dintre cazurile de deces înregistrate anual la nivel mondial şi provocate de poluarea aerului sunt atribuite poluării aerului din interiorul clădirilor. Acasă sau la birou, calitatea slabă a aerul de interior nu doar provoacă şi contribuie la dezvoltarea unor boli pulmonare cronice şi infecţioase precum astmul, dar poate determina şi o creştere a riscului de cancer pulmonar, de atac vascular cerebral şi de atac de cord. Şi nu uitaţi că provoacă dureri de cap, congestie nazală, greaţă, descuamarea pielii şi sindromul ochiului uscat.

CREŞTE IMUNITATEA ŞI PRODUCTIVITATEA
Un studiu realizat de William Fisk de la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley din California a ajuns la concluzia că o mai bună calitate a aerului de interior a stimulat productivitatea muncitorilor, conducând la economii a căror valoare a fost estimată la 200 de miliarde $ SUA pe an. În cazul în care sângele nu dispune de o sursă de oxigen adecvată, creierul oboseşte foarte repede şi îşi pierde capacitatea de a gândi în mod clar. Pe măsură ce gândirea devine confuză, creşte şi predispoziţia minţii la depresie. Acest fapt, la rândul său, are efect deprimant asupra întregului sistem, inclusiv asupra sistemului imunitar al organismului, acesta devenind tot mai sensibil la infecţii şi boli.

VĂ APĂRĂ ÎMPOTRIVA POLUANŢILOR ŞI ALERGENILOR
Particulele nocive care pot fi găsite în locuinţe includ poluanţii, alergenii, polenul şi mucegaiul. Ne confruntăm şi cu compuşi organici volatili (COV), care sunt compuşi chimici care se pot transforma în poluanţi atmosferici periculoşi, eliberaţi de picturi, detergenţi, solvenţi şi alte produse casnice şi care pot contribui la scăderea calităţii aerului. În sezonul răcelilor şi al gripelor, calitatea aerului din locuinţă poate influenţa frecvenţa cu care dumneavoastră şi familia dvs. puteţi răci sau să vă îmbolnăviţi de gripă.

CINCI FILTRE EXTRAORDINARE

1. FILTRU ANTISTATIC: Elimină particulele mai mari de praf, de mucegai, păr, mătreaţă, păr de animale;

2. FILTRU ANTIBACTERIAN: Elimină micile particule reziduale de praf, bacteriile mai mari de 1 micron, polenul;

3. FILTRU HEPA: Elimină cele mai mici particule de praf şi fumul de ţigară, în timp ce substanţa antibacteriană tiabendazol (un compus organic antibacterian) înlătură bacilii, sporii de mucegai şi germenii, prevenind astfel riscul de infecţii;

4. FILTRU ANTIALERGEN: Este o combinaţie de argint, apatit (un mineral) şi un agent antibacterian eficient împotriva bacteriilor de tipul Legionella care sunt periculoase mai ales în cazul copiilor mici. Filtrul conţine extract din frunze de Ginkgo Biloba, foarte eficient atât în tratamentul astmului, al afecţiunilor pulmonare şi problemelor de circulaţie, cât şi în eliminarea cauzelor alergiilor, virusurilor gripale şi bacteriilor.

5. FILTRU DIN CARBON ACTIV: Elimină mirosurile neplăcute de mâncare, gazele toxice şi alte mirosuri dezagreabile, datorită capacităţii sale mari de absorbţie.

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE
Inovatorul şi eficientul Therapy Air® iOn prezintă caracteristici suplimentare sofisticate:
Poate fi montat pe perete şi este prevăzut cu telecomandă pentru o utilizare confortabilă;
Modul de funcţionare nocturn presupune că unitatea funcţionează silenţios pentru a crea o atmosferă plăcută pe timpul nopţii;
Aparatul se opreşte automat în cazul în care capacul frontal este deschis.
În modul de funcţionare pentru copii, viteza de circulaţie a aerului este redusă pentru a proteja copiii împotriva senzaţiei de frig

10 aprilie 2024 8:39

49 zile, 18 ore

Listing ID 10060e6c0ecf1854 982 total vizualizări, 0 azi

Informații suplimentare

LocalitateGherla
StradaPrincipala
Telefon0752571833