Bine de știut

Salut,

După aproape 10 ani de la lansare, rubrica de anunțuri gratuite de pe Gherla INFO a îmbrăcat o formă nouă, mai simplă și mai atractivă.

Acum ai posibilitatea să publici anunțuri mult mai ușor, acestea pot fi găsite mult mai rapid, iar cei care îți citesc anunțul pot lua legătura direct cu tine telefonic sau prin email, dacă au întrebări suplimentare legate de anunțul tău.

Tot ca noutate, poți alege moneda potrivită pentru anunțul tău (lei, euro sau altă monedă), iar în anunț poți detalia la nivel de stradă locul unde este valabil anunțul, asta dacă consideri util. In acest caz, vizitatorii vor găsi rapid pe o hartă alăturată locul unde este valabil anunțul tău.

Anunțurile sunt publicate o perioadă de 90 de zile, iar la final vei fi anunțat printr-un email că anunțul tău expiră. Dacă dorești să îl prelungești, poți să o faci dintr-un singur click. Gratuit.

In cazul în care ai publicat un anunț și dorești să întrerupi publicarea pentru o anumită perioadă, poți să o faci fără nicio problemă. Cu un click ai pus anunțul pe pauză, iar apoi, când vrei, poți să îl repornești.

Iar dacă ai publicat un anunț de vanzare, de exemplu și produsul s-a vândut, poți să-l marchezi ca vândut, pentru a nu te mai stresa alți cumpărători.

bani pusculita

IMPORTANT

Întrucât conturile de utilizatori înregistrate pe pagina veche de anunțuri erau foarte multe și o parte dintre ele nu mai erau valabile, va trebui să îți creezi un cont nou, valabil pentru acest site de anunțuri gratuite. Crearea unui cont este foarte rapidă și durează doar câteva momente.

Dupa ce ai creat un cont, poți publica anunțuri, iar apoi, din panoul de control le poți modifica oricând. Anunțurile pot conține doar informații legate strict de ofertă, fără linkuri sau imagini care nu au legătură cu subiectul anunțului.

BINE DE STIUT – DOAR ANUNTURI DE OCAZIE

Noul site de anunțuri gratuite este destinat doar anunțurilor DE OCAZIE ale persoanelor fizice și juridice din zona Dej – Gherla – Cluj, dar poate posta anunțuri oricine, de oriunde, cu condiția să se adreseze publicului din zonă.

Persoanele juridice sau alte entități pot publica gratuit anunțuri de angajări, închirieri, anunțuri diverse, cu excepția vânzărilor de produse, oferte de servicii sau alte genuri de oferte, precum și ale firmelor care intermediază astfel de oferte. Pentru aceste categorii de anunțuri este recomandată încheierea unui contract de publicitate, la preț foarte bun și cu rezultate pe măsură, iar reclama ta va fi publicată pe Gherla INFO. Mai multe detalii și un formular de comandă găsești aici.

Dacă anunțul tau NU a fost publicat în cel mult 24 de ore, verifică:

  • dacă nu ai publicat același anunț în ultimele 30 de zile, caz în care noul anunț nu va fi aprobat
  • dacă anunțul tău are caracter comercial, caz în care nu se încadrează pentru publicare (vezi mai sus condițiile)
  • dacă ai finalizat publicarea anuntului – verifică în contul tău anunțul și parcurge toți pașii pentru publicare
  • dacă anunțul trimis este formulat civilizat, citeț și corect
  • dacă oferta cuprinde produse slabe calitativ, produse sau servicii ilegale, oferte care nu sunt detaliate; nu se publică anunțuri de împrumuturi, anunțuri de intermediere locuri de muncă și similiare

Anunțurile nepublicate, care nu se încadrează în regulament, sunt șterse periodic.

FOTOGRAFIILE care însoțesc anunțul trebuie să aibă legătură cu conținutul acestuia, altfel sunt respinse la publicare. Dacă se încarcă o singură fotografie, este posibil ca aceasta să fie redimensionată pentru aspectul paginii. In cazul în care aspectul nu este cel potrivit, se recomandă încărcarea aceleiași fotografii de două ori la anunț

Pentru orice detalii, nelămuriri, observații, ne poți scrie pe adresa contact@gherlainfo.ro.

Sperăm să ai o experiență plăcută și să găsești cât mai rapid clienți pentru anunțul tău.

SUCCES!

P.S. Fiecare anunț este verificat înainte de publicare dacă se încadreaza în regulament. Verificarea poate dura cel mult 24 de ore, dar de regulă se realizează într-un interval de timp mult mai scurt.